Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Plodková (42) je letos na karlovarském filmovém festivalu nepracovně. "Sice se tady promítá film My dva, ale není v žádné soutěžní sekci. S partnerem chceme do neděle vidět tři filmy," vysvětlila.

"Právě dokončuji seriál Já, Matonni, který točíme s Markem Najbrtem zhruba od minulého října. Dotočila jsem film Lída Baarová (†86), kde jsem hrála její kamarádku, a v létě se chystám na další seriál," vypočítala.

Natáčení Lídy Baarové ji bavilo i kvůli historickým kostýmům. "Samozřejmě, jednak v tom hrát je strašně hezké, když vás úplně změní, učešou a obléknou tak, jak normálně oblečená nechodíte. A zároveň se na to ráda dívám i jako divák, protože si myslím, že je to pastva pro oči," míní.

Plodková v soukromém životě vždy udiví roztodivnými modely brýlí, jimiž ji zásobuje partner, optik Filip Žilka. Jak to ale dělá při natáčení, když je mít nemůže? Nosí čočky, anebo prostě nevidí? "Nevidím, a je to tak lepší," smála se. "Ne, tak to nemůžu říct. To je vtip. Ale protože tam většinou neřídím auto, ani se nedívám nikam do dálky, tak na blízko vidím ostře," dodala.

Herečka poté, co získala Českého lva za film Protektor, překvapivě nebyla zrovna v kurzu a teď se jí nabídky nahrnuly. "Ono už se to hrne delší dobu, po Českém lvu to byla spíš cestovní pauza," upřesnila Jana, která tehdy odjela na zkušenou do Anglie. "Pravda je, že jsem nebývala vidět tolik, jako teď," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám