Hlavní obsah
Článek

Kauza obrovských rozměrů otřásá v posledních dnech státem na jihovýchodě Evropy Bosnou a Herzegovinou. Tamní bývalá královna krásy Slobodanka Tosic byla zatčena v sousedním Chorvatsku a vydána zpět do své domoviny, kde ji čeká soud. Čelí obvinění z podílení se na pětinásobné vraždě a krádeži v mnohamiliónových hodnotách.

Podle dosavadních informací se devětadvacetiletá Miss zapletla do špinavé hry kvůli svému příteli Darkovi Elezovi. Ten byl hlavou brutálního gangu, který se neštítil ničeho, ani zabíjení. Elez už si přitom v minulosti několik let za vraždy a krádeže v chládku odseděl.

Modelka, která v Bosně platila za celebritu a fotila například i pro časopis Playboy, byla v centru dvaatřicetičlenné skupiny lidí, na niž se v rámci vyšetřovací akce nazvané ‚Operace Panenka‘ zaměřila policie.

Kráska, jež se účastnila také srbské verze pořadu Survivor (Kdo přežije), je tak jednou z obviněných v kauze, kde jde o krádeže v přepočtu za více než 150 miliónů korun a především pak zabití pěti osob. Součástí spisu je i pokus o vraždu Djordje Zdraleho, místního gangstera a jejího bývalého milence.

Reklama

Další články

Načítám