Hlavní obsah
Článek

V průběhu celé dekády se měnil na plátnech kin z chlapce v dospívajícího muže. Představitel Harryho Pottera má ale dnes do kouzelnického učně už hodně daleko. Prozradí se jen v momentě, když se mu zpříma zadíváte do očí. Ty má totiž hlavně při úsměvu pořád stejné.

Pětadvacetiletý Daniel Radcliffe se nedávno procházel s přítelkyní po newyorském Soho, kde podnikli menší nákupy. Útratu udělali převážně v obchodě se sportovními potřebami, kde pořídili podložky na cvičení jógy a ještě další drobnosti. A kdo že je onou tajemnou po hercově levici? Kolegyně známá například ze seriálů Girls nebo Pan Am či filmů Draft Day a Pořád jsem to já Erin Darke, jež je o pět let starší než její partner. Pár se poznal před třemi lety během natáčení romantického dramatu Zbav se svých miláčků.

Darke aktuálně exceluje na Broadwayi v divadelní hře od Jesse Einsenberga The Spoils a kritici na její adresu nešetří chválou. V New York Daily News o herečce napsali, že je její výkon vždy uvěřitelný a New York Times označil její ztvárnění dívky trýzněné expřítelem dokonce za excelentní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám