Hlavní obsah
Famous
Článek

Smrt zpěvačky Amy Winehouse nezpůsobil bolest jen jejím rodičům, ale také desetileté Dannice Augustine z ostrovního státu Svatá Lucie. Dívenku totiž britská zpěvačka poznala při pobytu v Karibiku a rozhodla se ji adoptovat. Dokonce už rozjela patřičné procesy.

Amy se potkala s Dannikou v roce 2009 při pobytu na ostrově prostřednictvím její babičky Marjorie Lambert. Dannika má sice biologickou matku, ta ji ale jako svobodná žena nedokáže uživit.

Winehouse se měla s holčičkou setkat příští týden. „Amy byla již mou matkou. Mohla jsem jí tak i říkat a ona mi říkala dcero. Začala se o mě starat a skvěle jsme se spolu bavily. Milovala jsem ji a ona milovala mě. Byla to nejúžasnější osoba a já se těšila, že s ní budu žít v Londýně. Nemůžu uvěřit, že je mrtvá,“ svěřila novinářům desetiletá Dannika.

„Amy milovala Danniku celým svým srdcem. Nevím, proč si Amy zvolila ze všech dětí na ostrově právě Danniku, ale od chvíle, kdy se potkaly, byly nerozlučnou dvojicí. Celý den trávily hraním, jízdou na koni a procházkami po pláži ruku v ruce,“ dodala babička dívenky.

S adopcí souhlasila údajně i matka dívky Nadia Germaine. A svolení získala Amy údajně i od otce, který žije v Německu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám