Hlavní obsah
Článek

Natřikrát se postupně rozcházel s velmi obdařenou Helenou, nakonec se od ní patrně definitivně dokázal odpoutat. Ale rozhodně nezůstal sám! Známý donchuán, zpěvák Milan Drobný, který v prosinci oslavil sedmdesátku, se ve společnosti konečně ukázal se svou přítelkyní Janou. Přestal ji tak skrývat před světem.

Dřív se totiž obával, aby média opět, tak jako s Helenou, nepouštěl moc do soukromí. Svou lásku chtěl tak chránit před zájmem veřejnosti. Teď už se ale přestal bát. Ještě v lednu přitom tvrdil, že je single.

„To určitě souviselo s otázkou na rozchod s Helenou, o které se už vážně nechci zmiňovat (prý byla chorobně žárlivá a na konci vztahu se stala řada nepříjemných věcí – pozn. red.). Je pravda, že od prosince předloňského roku mám partnerku. Jmenuje se Jana a beru to skutečně vážně. Vždyť tuhle jsem jí kupoval náhrdelník. V úterý má narozeniny, pořídil jsem jí ho proto, aby mě měla na krku,“ řekl Super.cz se smíchem Drobný.

A jak by popsal jejich vztah? „Máme takový, jaký nám vyhovuje. Já jsem pryč pár dnů, ona taky, čtyři dny týdně jsme spolu. Je to ideální,“ říká milovník žen s tím, že svou současnou lásku sbalil v práci.

„Jezdila za mnou na koncerty. Na třetím vystoupení už mi to bylo divné, tak jsem na ni nastoupil a zjistil jsem, že je vdova. A bylo to,“ dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám