Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po téměř čtyřleté známosti se šestatřicetiletý americký herec Josh Hartnett a jeho o deset let mladší partnerka Tamsin Egerton dočkají prvního potomka. Pro oba to bude první dítě a podle hercova mluvčího už se nastávající rodiče na přírůstek velice těší.

„Je to pravda a oba jsou skutečně nadšení,“ potvrdil mluvčí serveru Page Six. Hartnett přitom dlouhé roky patřil mezi vyhlášené hollywoodské sukničkáře, jeho ložnicí prošly například Julia Styles, Scarlett Johansson, Misha Barton, Rihanna, Penélope Cruz a mnoho dalších.

S anglickou modelkou Egerton se herec, který ještě nedávno v Praze natáčel snímek Mountains and Stones, poznal v roce 2011, když ještě randil s další kolegyní Amandou Seyfried. Sblížit se měli údajně až o rok později. Kdo ví, zda na miminku nezadělali právě v české metropoli, jelikož i sem za ním jeho přítelkyně přijela. Společně se letos objevili i ve snímku The Lovers.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám