Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Rustikální bydlení se dlouhodobě drží na špici oblíbenosti mezi celebritami nejen v českém showbyznysovém rybníčku. Slavní a bohatí si zkrátka potrpí na stylový nábytek, připomínající vybavení někdejších venkovských domácností. Našli jsme pro vás pár takových kousků, které promění i váš domov v oázu pohody a elegance. A ani se nemusíte topit v miliónech.

Obývák jako na jihoevropské farmě. Tam dobře vědí, že krása je v jednoduchosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vstoupíte do svého obývacího pokoje a rázem z vás spadnou veškeré starosti všedního dne. Přesně takový pocit vám každý den dá pohledná sestava nábytku z kolekce Lauren. Kromě více než příjemného vzhledu vyniká také množstvím praktických úložných prostor, odolností povrchu i dlouhou životností. Mosazné úchyty jen umocňují její jedinečnost.

Zapomeňte na barvy a dekory, úložné prostory dnes mají starodávnou patinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také se vám hromadí věci a už je není kam dávat? Uložte všechno do stylové komody Meryl se 6 velkými šuplíky, 3 policemi a horní deskou s vysokou nosností. Povrchová úprava zaručuje odolnost proti tekutinám a poškrábání, takže se nemusíte bát ani menší nehody. Nestačí vám komoda? Prohlédněte si celou kolekci nábytku Meryl s působivou patinou.

Tak vypadá kouzlo starých časů v pojetí moderních technologií. Nechte se unést

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Líbí se vám starožitný nábytek, ale je cenově nedostupný? Pořiďte si obývací stěnu Gladys 1, která u vás navodí atmosféru počátku minulého století. Na výběr přitom máte z 3 různých odstínů přírodního dekoru s vysoce odolným povrchem. Potěší vás důmyslné úložné prostory, stejně jako kvalitní materiály, které neohrozí žádný červotoč. Ani za dalších 100 let.

To však zdaleka není vše! Vybírejte z téměř 400 dalších modelů rustikálního nábytku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stylově zařízený ovšem nemusíte mít jen obývací pokoj, ale klidně celou domácnost. U MT-nábytek.cz jsou pro vás připraveny stovky dalších rustikálních kousků za výborné ceny. Do ložnice, jídelny, pracovny, předsíně nebo třeba na chatu. Zpříjemněte si svoje bydlení vůní dřeva, přírodními tóny a tvary, které prostě nestárnou.

A pořád ještě nekončíme. Díky obřím prázdninovým slevám teď ušetříte tisíce korun

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Prožijte ještě příjemnější léto! Ceny nábytku u MT-nábytek.cz dostaly prázdninové volno, takže si vybavíte bydlení od koupelny až po obývák a zbude vám ještě spousta peněz na letní radovánky. Co říkáte třeba moderní obývací stěně levnější bezmála o 28 tisíc, praktické kuchyňské lince se slevou 61 % nebo prostorné rohové sedačce, jejíž cenovka se smrskla téměř na polovinu? Podívejte se na ně, slevová pohoda končí už 15. července.

Další články

Načítám