Hlavní obsah
Článek

V aféře Felixe Slováčka (80), manžela Dagmar Patrasové (67), která nedávno našla dopis, prý od jeho múzy Lucie Gelemové (41), se skoro nic nemění. Ale vynořují se nové, zajímavé skutečnosti! Padla nějaká ta facka, saxofonista podle našich zpráv si ale dál tvrdošíjně stojí za tím, že výtvarnice není jeho milenka, ale kamarádka. Od východních sousedů se nám ale už donesly zvěsti, v nichž se tvrdí, že podobnou známou má mít Felix i na Slovensku!

„U nich doma je to pořád stejné. Slováček stále dokola opakuje, že Dáda nemá být hloupá, že Gelemové jen pomáhá umělecky, nic víc. A vůbec nereaguje na její snahy to všechno vážně řešit. Vodit se za ručičku s žačkou je asi pro něj úplně běžná věc. A důkazy okolo o tom, že je to vše patrně úplně jinak, než tvrdí, jako by neexistovaly,“ dozvěděli jsme se od kamarádky Patrasové, která prý na svého muže od jeho pondělního návratu domů (dlouho byl v Přerově na tenisovém turnaji i s Gelemovou, pak také na Slovensku) prý jen nevěřícně zírá.

V kauze se vynořují ale další a další zajímavé zprávy. Jak už jsme psali, Gelemová se měla teprve nedávno nastěhovat do bytu, který je jen coby kamenem dohodil k tomu, kde bydlí Slováček s manželkou. „Zaslechl jsem něco o tom, že ti dva mají dva tajné konspirační byty, kde se scházejí. Bůh ví, kde je pravda,“ krčí rameny známý Felixe.

A v neposlední řadě nesmíme zapomenout na slovenské zvědy. Ti říkají, že by možná jak Dádu, tak Gelemovou překvapilo, kdyby je někdy vzal s sebou do tamních končin. Prý i na Slovensku předává životní zkušenosti další ženě. Samozřejmě určitě ve vší počestnosti…

Reklama

Další články

Načítám