Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka, televizní herečka a návrhářka plavek Lisa Opie patří k americkým kráskám, které se do povědomí širší veřejnosti dostaly díky účasti v soutěži krásy. Štíhlá tmavovláska se pyšní ukázkovou postavou a už od malička toužila po tom, stát se obletovanou misskou.

Sen se jí nakonec splnil, když se loni stala nejkrásnější dívkou jižní Floridy. Už předtím se ale zúčastnila několika soutěží krásy pořádaných nejrůznějšími organizacemi.

Od té doby, co se jí podařilo vybudovat jméno, dostává pravidelné pracovní nabídky nejen z oblasti modelingu, ale i televize.

Ona sama se ale v poslední době vidí hlavně coby úspěšná návrhářka. Momentálně si atraktivní modelka užívá na plážích v Miami. Lisa v bikinách provokuje místní playboye, kteří se při pohledu na modelčin pevný sexy zadeček musí pořádně orosit. Na zástupy nápadníků si tato misska stěžovat opravdu nemůže...

Reklama

Další články

Načítám