Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá účastnice pěvecké show X Factor Chloe Khan, jež užívá rovněž jména Chloe Mafia a Chloe Victoria, si díky podnikání v erotickém průmyslu přišla na pořádný balík. A právě díky nebývalému bohatství si samozřejmě patřičně užívá veškerého luxusu. První vydělané peníze investovala do svého velkého snu - zvětšení ňader.

Přifouknutými balóny se teď chlubí, kudy chodí. O tom, že i tenis může být pořádně žhavý sport, přesvědčila všechny na kurtu, kde se s raketou v ruce proháněla ve sportovním bodíčku, ze kterého jí přifouknuté vnady málem vypadly ven.

Chloe Khan se přitom na výsluní dostala náhodou. Bývalou prostitutku poslala porota X Factoru záhadným způsobem do dalšího kola. Její působení v show bylo sice předčasně ukončeno po aféře se šňupáním kokainu, ale Khan dokázala svých pět minut slávy obrátit ve svůj prospěch.

Založila web, který zprostředkovává striptérské služby, a zaměstnává prý na padesát dívek. Symbióza po této stránce panuje i s jejím přítelem Johnem Greyem, který je majitelem věhlasného řetězce pánských klubů Spearmint Rhino. Z Chloe se tak rázem stala milionářka, která dokázala účast v pěvecké show zúročit jako málokterý účastník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám