Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iva Marešová se rozhodla, že pro novou desku chce hodně netradiční snímek. Sama ale nevěděla, co by si přesně přála. Vymyslel to za ni fotograf Jakub Ludvík. "Navrhl jsem jí, že by mohla mít na těle motýly," svěřil fotograf s tím, že Iva byla okamžitě pro. Tím si na sebe ale trochu upletl bič, jelikož motýl není zrovna tvor, který se dá vycvičit.

Když začali uvádět myšlenku do praxe, byli jsme u toho, ovšem do samotného závěru nás u focení nenechali. Už s prvním exponátem, který Jakub lákal na Iviny květované šaty, bylo dost práce, a motýli jsou velmi plaší tvorové. Tudíž na výsledek můžeme být jen zvědaví.

„Když mě Jakub seznámil s tímhle návrhem, okamžitě jsem na něj kývla. Motýl je transformační tvor, který se mění, a mně ta jeho energie, vývoj a esence jsou blízké. Vždycky, když jsem někde venku na louce, tak si přeji, aby si na mě sedl, a dneska si to budu konečně naživo zažívat a užívat,“ vysvětlila Iva Marešová.

Ta kromě natáčení nového alba zkouší téměř denně roli chůvy v chystaném muzikálu Romeo a Julie a od září bude hrát a zpívat místo Moniky Absolonové (47) roli Marie Antoinetty ve stejnojmenném muzikálu. Ještě předtím, přesněji 17. července, se představí jako host při koncertu skupiny Precedens a Petra Koláře na Střeleckém ostrově a na podzim chystá koncert v Divadle Hybernia.

„Mám toho rozpracovaného poměrně hodně, takže budu ráda, když mi při tom shonu zbyde chvilka času vyjet na pár dnů k moři a snad se dostanu i na vodu na Berounku,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám