Hlavní obsah
Článek

Čas nezastavíš a dceři zpěvačky a moderátorky Lindy Finkové a baviče Richarda Genzera (57) Viktorii už je šestnáct. A maminka to, že už je Viktorka skoro dospělá, respektuje. Když se dcera rozhodla, že je čas na to, aby už také absolvovala laserovou depilaci, jen kývla a vyrazily spolu.

"Prý se chlupy vracejí do módy, ale v naší rodině to tak tedy rozhodně není. Já jsem světlejší, i když vlasy si odbarvuji, ale Viktorka je tmavší po tatínkovi, a tak jsou ty chloupky na nohou i víc vidět. Já si zase nechám píchnout botox do podpaží. Ještě jsem to nezkoušela, a prý se pak nebudu pár měsíců potit, což je v létě ideální," vysvětlila nám Linda ještě na snídani v hotelu Paříž naproti zkrášlovací klinice.

Zpěvačka v poslední době podobný typ zařízení navštěvuje docela často. "Nechodím na žádné velké kosmetiky ani řezání. Botox už jsem kdysi měla v čele, asi před třemi nebo čtyřmi lety, ale to už je dávno pryč a podívejte se, čelo už nemám nehybné a ani to nechci. Když hraju, tak se musím nějak hýbat. Takže počkám, až to víc rupne, a jednou půjdu třeba na víčka. Je mi sedmačtyřicet a ještě jsem na ničem velkém nebyla, což je, myslím, docela dobré. Jen na tom odsávání brady, a to ani skoro nebolí a je to senzační záležitost, se kterou jsem maximálně spokojená," řekla Super.cz.

Nás ještě zajímalo, proč s sebou na kliniku vzala i šestiletého syna. Chce snad, aby věděl, že ženy nejsou krásné a dokonalé od přírody? "Ten musel chudák jít, protože ještě nemůže být doma sám. Ale taky si to užije. Slíbila jsem mu, že mu koupím nějaké žabky, půjčím mu mobil, půjdeme se projít a na sushi," uzavřela Linda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám