Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá 25. hráčka světa, tenistka Iveta Benešová, se rozvádí. S rakouským tenistou Jürgenem Melzerem se rozchází po čtyřletém vztahu. Vrátila se z Vídně, kde žili, zpět do Prahy a začíná ve 32 letech nový život.

"Životní situace mi změnila plány," řekla Super.cz Iveta, která skončila kariéru profesionální tenistky a ráda by se nyní věnovala práci trenérky. "Chtěla bych nyní své zkušenosti předat dál. Ráda bych trénovala nějaký mladý talent u nás, naučila ho to, co jsem já zažila ve své kariéře. Nějaké nabídky už jsou, uvidíme," řekla Super.cz Iveta na párty modelingové agentury Jaro Management, která představovala pánskou divizi. "Tady to nejsou úplně moje ročníky. Tohle budou spíš kámoši," směje se.

Na nový vztah zatím připravená není. "Dám si teď pauzu, uvidíme. Zatím na nový vztah ještě připravená nejsem. Ještě není vše úplně vyřešené. Chci pak za tím udělat tlustou čáru a začnu znovu. Určitě nejsem typ, co bude okamžitě do něčeho skákat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám