Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobný stříbrný medailista z olympiády a mistr světa i Evropy ve skifu Ondřej Synek (32) se pochlubil krásnou rodinkou. Nejlepší český veslař se totiž v pražské zoologické zahradě zhostil role kmotra malého tapíra, který se narodil 19. května a dostal jméno Tobi.

Ratolesti Ondřeje Synka a jeho ženy Pavly rostou jako z vody. Téměř tříletý Matyáš, který se narodil krátce po tátově úspěšné olympiádě v Londýně, je roztomilým blonďáčkem, který jako by tátovi z oka vypadl. Skoro pětiletá Alice si návštěvu zoo sice užívala, ale před fotografy se trošku styděla a schovávala se. Synkova rodinka má ke zvířatům vřelý vztah.

„Máme doma kocoura a rybičky, manželčini rodiče zase psa vlkodava, takže se zvířaty žijeme, ale zoologická je něco jiného. Sem chodíme omrknout to, co doma prostě chovat nejde,“ řekl Synek, který vypadal spokojeně.

Jak je vidno, rodinka mu funguje tak, jak má. Po skončení olympiády v Londýně si přitom s manželkou prošel pořádnou krizí. Ženu dokonce krátce po porodu Matyáše načas opustil. Nakonec se ale k rodině vrátil a těžká krize byla zažehnána.

Reklama

Další články

Načítám