Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lenka Filipová (57) vypadá až na pár vrásek úplně stejně jako na začátku kariéry. Stejný účes, úsměv i figura. "A přitom vůbec necvičím. Jenom na kytaru," svěřila Super.cz Filipová, která se už hodně dlouho věnuje vedle písničkové tvorby hlavně klasické muzice. V jejích stopách jde i dcera Lenka.

"Je teprve teenager. Chytnul ji klavír, ale ukáže se, zda u hudby zůstane jako u profese anebo pro ni bude jen krásným koníčkem. Žádný projekt spolu sice zatím nepřipravujeme, ale je pravda, že kytara a klavír spolu znějí úžasně," zasnila se zpěvačka a kytaristka.

Filipová se domnívá, že půvab tváře souvisí hlavně s duševní pohodou. "To ale neznamená, že bych si nepotrpěla na drahé krémy a zdravou stravu. Samo o sobě by to ale nestačilo," předpokládá. Své fanoušky, kteří upřednostňují spíše písničky před klasikou, zároveň ubezpečuje, že s nimi neskončila. Jen pracovala na deskách s klasickou hudbu a s písničkami jen občas vystupovala, třeba na letních hudebních festivalech. "Předpokládám, že příští rok ale už na ně dojde čas," myslí si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám