Hlavní obsah
Článek

Nedávná nehoda Lumíra Olšovského, který se zranil na skútru a skončil na jednotce intenzivní péče v nemocnici, sice vypadala velmi děsivě, herec se z ní ale poměrně snadno zotaví. Už ho dokonce propustili ze špitálu. „Je hrozně potlučený,“ říká jeho registrovaný partner Pavel Bár.

„Rekonvalescence Lumíra probíhá poměrně slušně. Teď zrovna spí, ale zlepšuje se to. Už zvládá i pomalu chodit, a to i bez pomoci. Den ode dne je to lepší,“ pochvaluje si potěšující stav svého muže Pavel. A co vše mu vlastně je?

„Má zlomené žebro, hůř se mu dýchá a celkově je potlučený. Už je doma, z nemocnice ho pustili v pondělí. Všechnu práci pochopitelně musel odvolat, ale jak se blíží prázdniny, tak toho naštěstí není moc. V představeních za něj zaskakují alternace. Posunout se muselo i televizní natáčení, na které jel v den nehody,“ upřesnil Bár.

Lumír by prý chtěl už zase pracovat, ale nejde to. „Lumír by chtěl vyskočit hned z postele, což mu však jeho zdravotní stav neumožňuje. Musí se zotavit. Opečovávám ho, naštěstí mám práci, v níž jsem sám svým pánem, a tak se mu mohu věnovat. A pracuji, když odpočívá,“ dodal „manžel“ Olšovského.

Reklama

Další články

Načítám