Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Aneta Langerová (37) byla naposledy přistižena se svojí láskou, herečkou Marií Štípkovou. Super.cz ale nedokázala potvrdit, zda je stále s ní anebo má novou přítelkyni. "Mám teď takové zmatenější, složitější období," připustila. Zpěvačka, která roky nemluvila o svojí sexuální orientaci, poslední rok či dva stále častěji vystupuje v pořadech věnovaných homosexuálům a lesbičkám.

"Musela jsem sama cítit jistotu a stejně tak radím všem ostatním. Když se mne lidé ptají, zda se mají se svojí orientací svěřit, radím jim to, k čemu jsem dospěla já. Musí si být sami jistí," míní Aneta. I když momentálně tápe ve vztazích, s muzikou si je naprosto jistá.

"Mám stálou kapelu, během dvou let se vyměnila jenom houslistka a to proto, že otěhotněla a narodilo se jí miminko. Na podzim připravujeme sérii dalších koncertů, v létě jsmě na festivalech," řekla Super.cz na festivalu Benátská noc, kde zatím zažila ten nejhorší déšť. "Tedy jen letos. Mám za sebou festival na Slovensku, kde byla dokonce bouřka a to bylo tak nebezpečné, že jsme koncert museli přerušit," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám