Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na filmový festival v Karlových Varech vrcholí. Většina známých osobností na poslední chvíli shání, co si vezme během největšího kulturního svátku v roce na sebe. Nejinak je na tom i Bára Hlaváčková, která ani letos ve Varech nebude chybět.

Reportérku jsme zastihli zrovna během zkoušky večerních šatů. Bára neoplývá konfekční velikostí, a tak i modely předvybrané stylistkou jí vždy nesedí. „Mám velká prsa, prostě to tak je. Jsou moje a s tím nic neudělám. Dneska jsem ale vybrala šaty, které mi sedí, a nezasekávám se ani v těchto partiích,” měla radost.

Hlaváčkové pomáhal s výběrem její kolega z televize Karel Dlabač. Ten si sám velmi nerad vybírá oblečení a nejraději chodí nahý, ale prý se osvědčil jako člověk s dobrým vkusem. „Když jsme spolu loni byli na festivalu, tak jsem se osvědčil jako člověk, který umí poradit. Z praxe vyplynulo, že tomu opravdu rozumím,” pochlubil se Karel Dlabač.

Související témata:
Styling

Reklama

Další články

Načítám