Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedné je dvaačtyřicet a druhé dokonce ještě o tři roky víc. To jim ale rozhodně nebrání v dalším profesním rozletu. Krásky ze zlaté éry modelingu Naomi Campbell a Heidi Klum dokonce stále mají na to, aby propagovaly spodní prádlo. A zatímco starší Naomi se objevuje v nové kampani na světoznámou značku La Perla, její původem německá kolegyně dokonce uvádí na trh další úspěšnou kolekci vlastní řady prádla Heidi Klum Intimates.

Naomi si svoji pevnou gazelí postavu v neotřesitelné formě drží už přes čtvrtstoletí, ale na Heidi je vidět, jak blahodárné účinky na ni má vztah s milencem Vitem Schnabelem mladším o čtrnáct let.

Bývalá manželka zpěváka Seala, která je na rozdíl od Naomi maminkou, a to rovnou čtyřnásobnou, nedávno přiznala tajemství svého sex-appealu na fotkách. Při focení ve spodním prádle totiž na mladého partnera v jednom kuse myslí a představuje si, že ji u pózování sleduje...

Která kráska má od vás bod?
Heidi
74 %
Naomi
26 %
Celkem hlasovalo 14245 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám