Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová diva Mariah Carey (54) se naplno oddala novému vztahu a na exmanžela Nicka Cannona (34) už si ani nevzpomene. S australským byznysmenem Jamesem Packerem (47) se má jako v bavlnce. Před několika dny společně odjeli na Ibizu, kde ještě s několika dalšími prominentními přáteli brázdí pobřeží na Packerově luxusní jachtě a Mariah si na ní už připadá jako paní domácí...

Zpěvačka si zde vychutnává ranní kávu a možná trochu i ze zdvořilosti diskutuje s posádkou. Občas také sleduje okolí s dalekohledem a hlídá, zda jejich soukromí nenarušují nějací zvědavci nebo paparazzi. Carey je ale na případné nečekané focení dokonale připravena a v bikinách ukazuje jen to, co chce. Jelikož se poslední dobou od pasu dolů trochu zaobluje, pareo z boků zatím nesundává.

Pozvánku na plavbu kolem španělského ostrova od zpěvaččina milence, jenž je se svým odhadovaným majetkem v hodnotě 114 miliard korun čtvrtým nejbohatším mužem v Austrálii, dostala i její čtyřletá dvojčata Monroe a Moroccan. Na palubě se ovšem nachází i americký filmař Brett Ratner, jenž byl svého času sám s Mariah romanticky spojován.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám