Hlavní obsah
Článek

Mezi slepými je jednooký králem. Se třemi kolegyněmi, které alkoholu moc nedají, se mezi kmotry první pražské palírny naštěstí objevil i zpěvák Tomáš Trapl, se kterým jsme si mohli aspoň trochu popovídat o jeho pozitivně laděném vztahu k pití.

"Alkohol je pomalu moje druhá partnerka. Nejsem ale nějaký diluviální alkoholik, který se někde probere nahý na Václaváku celý od exkrementů a kolem nějaké holky. Takový nejsem. Za ta léta jsem se, aspoň podle mě, pít naučil. Jedny z nejhorších opic jsem měl, když jsem začínal a někde jsem se probral a nevěděl o sobě, a k tomu jsem měl ještě nějaké lehké nejmenované drogy," přiznal.

"Piju často, ale málo, ovšem v tom častém poměru vlastně hodně," trochu se zamotal Trapl. "Nic mi to ale nedělá. Udržuju si hladinku, ale dokážu bez toho být. Teď jsem si dal čtyřicet dní půstu a myslel jsem si, že to nevydržím, protože jsem třeba zvyklý si dát před představením večer panáka do kafe a pak jdu teprve na jeviště," prozradil.

"Rum v kafi bývá takový můj startér a dával jsem si jenom to kafe. A i úplně střízlivý jsem byl v pohodě a pamatoval si text. Takže jsem usoudil, že nejsem alkoholik, jenom to mám rád. Alkohol beru tak, že je pro dobrou náladu. Zrovna tak si myslím, že nejsem silný kuřák a mám to jen jako berličku, když jsem nervózní, nevím co s rukama anebo kvůli relaxaci," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám