Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je pár měsíců po premiéře filmu Fotograf inspirovaném životem známého fotografa Jana Saudka v době, když žil s družkou Sárou. A proslýchalo se, že Sára není s postavou, kterou ztvárnila herečka Marie Málková, rozhodně ztotožněna a celkové vyznění filmu se jí nelíbí.

Když jsme ji potkali s partnerem Samuelem, Saudkovým synem, s nímž má čtyři děti, na otevření nové italské restaurace, nemohli jsme se jí na to nezeptat. Zanechal snímek nějaké stopy v jejím životě? "Ne. Měl by? Já jsem ten film neviděla, takže žádné stopy nezanechal. Mám se dobře a cítím se výborně," řekla Super.cz.

V souvislosti s ní a filmem se ale hovořilo i o potenciálních žalobách. "Nechtěla bych se k tomu vyjadřovat. Já plavu v čistých vodách a do těch špinavých neskáču. Protože staré české pořekadlo říká, že kdo šlápne do výkalů, smrdí jimi," míní.

Nechá tedy snímek, z něhož nevychází zrovna lichotivě, doopravdy být? "Vypadám na to, že tady ostřím nože, anebo si odplivuju? S tím filmem se neztotožňuju. Samozřejmě vím, o čem to tak asi je, slyšela jsem názory lidí, kteří ho viděli. Pro mne je to špína, ke které se nebudu vyjadřovat," zopakovala.

Sama se věnuje svým projektům "Do konce léta mám výstavu v Prachaticích, chystá se výstava ve Švýcarsku v Ženevě a takhle se to hrne dál a dál. Odevzdala jsem rukopis pohádek a dokončuji knihu, románovou fikci, která je hodně autobiografická, protože když píšete, tak nutně musíte vykrádat příběhy ze svého života. A pokud ta knížka bude vůči něčemu či někomu surová, tak výhradně vůči mně samé," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám