Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Ben Affleck (51) a Jennifer Garner (52) oficiálně oznámili, že se po deseti letech manželství rozvádí.

O tom, že jeden z nejpopulárnějších a dosud nejpevnějších hollywoodských manželských svazků prochází zásadní krizí, informovaly zahraniční magazíny už před měsícem. Na oficiální vyjádření slavného páru došlo až teď.

„Po dlouhém přemýšlení a pečlivém zvažování jsme učinili těžké rozhodnutí o rozvodu. Zůstáváme i do budoucna přáteli už jen kvůli našim společným dětem, o jejichž soukromí vás v těchto složitých chvílích žádáme. Jedná se o náš jediný komentář k této soukromé rodinné záležitosti, děkujeme za pochopení,“ napsali herci ve společném prohlášení pro časopis People.

Během rozvodového řízení se má kromě výchovy dětí řešit i rozdělení majetku v hodnotě 150 miliónů dolarů.

Jennifer a Ben se potkali v roce 2001 během natáčení Pearl Harboru a o dva roky později spolupracovali na snímku Daredevil. Randit začali v polovině roku 2004 a rok nato se v tichosti vzali během soukromého obřadu v Turks a Caicos nedaleko Bahamských ostrovů. Mají spolu devítiletou Violet, šestiletou Seraphinu a tříletého Samuela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám