Hlavní obsah
Článek

Aférka kolem manžela Dagmar Patrasové (67), jež svému choti našla milostný dopis plný výčitek od údajné milenky Lucie Gelemové, dál budí vášně! Zatímco Felix Slováček (80) zapírá, jak se dá, a to opakovaně, avšak patrně marně, vyplouvají na povrch nové zajímavé informace. Sama Dáda tvrdí, že románek její mužíček udržuje rok, což má být stejná doba, kdy se Gelemová (41) rozhodla stát výtvarnicí. A zatímco jiné mladé umělkyně na první slušnější kšeft čekají léta i desetiletí, ona prý má díky Slováčkovi pěkně vystaráno!

„Felix Slováček je jediný, kdo má v galerii, kde Gelemová vystavuje, vlastní sbírku jejích obrazů. Musel do nich dát pořádný balík peněz. Tak si sami odpovězte na otázku, jestli ho poblouznila jen její umělecká duše, nebo i tělo,“ řekl nám člověk obeznámený s celou aférkou.

Všechny zprávy jako by mluvily v neprospěch Slováčkovy verze, že se nic neděje a že Dádě Patrasové nezahnul. I když má být Lucie jen jeho kamarádkou, prochází se s ní ruku v ruce, nedbá na slova svého přítele a zároveň jejího bývalého druha v jedné osobě, který ho varoval, že s ním není kvůli skvělému zevnějšku, ale jen pro svůj vlastní prospěch a slávu, ani Dáda mu už nevěří a uvažuje o rozvodu. Jak tohle dopadne?

Reklama

Další články

Načítám