Hlavní obsah
Článek

Ivu Pazderkovou (44) budete vídat zase o něco častěji. Herečka se raduje z vlastního televizního pořadu, ve kterém bude osobitým způsobem hodnotit aktuálně dění doma i ve světě a představí své hosty.

„Vážně se na to moc těším. Ráda bych překvapila diváky i svou novou tváří. Nebudu ani blbá blondýna ani ta moderátorka Pekelné výzvy, ale něco mezi tím. Jsem prostě žena mnoha tváří, takže nasadím novou, neotřelou,“ vysvětlila Iva.

Během své autorské show, která odstartovala 15. července, představí herečka nezvyklé kombinace hostů a „nachytávek“. „Trošku budeme v tom pořadu zlobit, trošku bude i na hraně, budou tam pravidelné i nepravidelné rubriky. Jelikož začínáme vlastně už za pár dní, oželím letos prázdniny. Jediných pět dní jsem si vymínila, protože pojedeme s pořadem Na stojáka do Chicaga. Jinak budu tady chystat pořad a moderovat ho, a když zbude chvilka, chci si trochu zasportovat a třeba si i užít krás České republiky,“ dodala Iva Pazderková na tiskové konferenci k připravovaným pořadům lifestylové televize.

Reklama

Další články

Načítám