Hlavní obsah
Článek

Marek Vít, který se před několika týdny kvůli údajnému domácímu násilí musel odstěhovat z domu své manželky Mirky Čejkové (62), rozhodně nezahálí. Fotoreportéři Super.cz ho načapali na tahu centrem Prahy s partou kamarádů. A Vítovi, který už kvůli křivým obviněním své manželky podal žádost o rozvod, dělala společnost blondýnka, která jako by Ivaně Gottové z oka vypadla.

„Mám hodně kamarádů a kamarádek a rádi spolu trávíme čas. Na tom není nic špatného. Bylo nás tam víc a vůbec netuším, kterou ze slečen myslíte. Za kluky totiž přišly nějaké jejich kamarádky, takže je možné, že jsem se na chvilku o nějakou opřel,“ vysvětlil Super.cz Vít.

Když jsme mu, ale řekli, že se jedna o slečnu, která byla nápadně podobná Ivaně Gottové, hned si vzpomněl. „Ano, to je pravda. To je bývalá sportovkyně. Ale nic bych v tom nehledal. Všechno to bylo jen v přátelském duchu. Já se teď musím soustředit na záležitosti kolem rozvodu. Na konci srpna bude totiž první a poslední rozvodové stání,“ prozradil Vít. Když jsme se zeptali, jestli se se svou ženou vídá, byl nekompromisní.

„Neviděl jsem se s ní ani s dětmi. Ona mě nemrzí, protože neustále lže, ale děti ano. Ale kontaktovat je nemůžu, protože mám vykázání. Takže to podle soudního zákazu dodržuju. A to mi to nemusí nikdo ani nařizovat, protože se s tou ženskou nechci vídat,“ dodal Vít.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám