Hlavní obsah
Článek

Snaží se působit jako oběť a neviňátko, ale zatím vše svědčí proti němu! Felix Slováček se ostře ohradil proti tomu, že by snad byl Dagmar Patrasové (67) nevěrný, jak se už více než týden řeší poté, co jeho manželka nalezla dopis plný zhrzených mileneckých výčitek adresovaný právě saxofonistovi. O Dádě, která nechce, aby ji úletem ponižoval, říkal, že má d*****í kecy, a dál se vymlouval. Jenže tato fotka mluví proti němu!

Super.cz již informoval o tom, že část minulého týdne Felix trávil v Přerově, kde byl nejenom tenisový festival celebrit, ale také tu dlela jeho údajná milenka Lucie Gelemová, jíž prý jde jen o slávu. Dokonce zahajoval její vernisáž, na níž se o něm mělo hovořit jako o jejím osudovém muži. „Občas mi připadá, že to, co se píše, není o mně, že si čtu o někom jiném,“ bagatelizoval celou věc v rozhovoru pro Super.cz Slováček.

Jenže, i když několikrát tvrdil, že Lucii jenom pomáhá v šoubyznysu, asi těžko by pouhopouhou žačku a učednici držel láskyplně za ruku, s prsty propletenými s těmi jejími.

„Dádě od propuknutí skandálu několikrát zdůraznil, že chce všechno srovnat, aby to bylo jako dřív, přitom ji nechal doma té ostudě napospas a mezitím byl s tím svým objevem. Spali i na stejném hotelu,“ říká kamarádka Patrasové. Ta sama se obrnila mlčením; podle našich informací je v šoku a přemýšlí, jestli skutečně nepodá žádost o rozvod, protože se nezdá, že Felix by románek chtěl ukončit, jak ho důrazně žádala.

Dostala ji prý také zpráva, jak se její údajná sokyně v lásce svědomitě na svou roli po boku Slováčka připravovala. „Ukázalo se, že se nedávno přestěhovala jen něco přes kilometr od bydliště Dády a Felixe. Jako by to vše měla dobře spočítané a pracovala na tom, aby se stala jednou jeho opravdovou partnerkou a vyšachovala tak Dádu,“ dodává přítelkyně zpěvačky.

Reklama

Další články

Načítám