Hlavní obsah
Článek

Letní výprodej odstartoval a ihned pro vás připravil slevy až 50 %! Sháníte letní oblečení na dovolenou na poslední chvíli? Chcete si v klidu vybrat dle svého vkusu a netlačit se v horku v nákupních centrech? Inspirujte se nabídkou na Altisport.cz, kde můžete nyní nakoupit za velice nízké ceny. Připraveny jsou trička, tílka, kraťasy, sukně, šaty i široká nabídka letních bot. Vybírat může celá rodina. Ukažte se na dovolené nebo jen na procházce městem v novém letním outfitu. Letos letí pestré barvičky, tak se nechte unést rozmanitým výběrem.

Žabky – pro léto jako stvořené!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Žabky jsou v letním období velice oblíbené hlavně u žen. Skvěle se hodí na chození po pláži i městem. Jsou lehoučké a noha v nich krásně větrá. Na Altisport.cz naleznete hned několik modelů, které si na první pohled oblíbíte. Zakoupit je můžete již od 159 Kč! Žabky nebo také flip flop jsou stylovou a komfortní letní obuví pro muže i ženy. Pro dámy jsou připraveny i elegantní modely na klínku. Nechybí ani gumové žabky jako stvořené na letní dovolenou u moře.

Trendy tílka již od 199 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hledáte oblečení pro horké letní dny? Na Altisport.cz naleznete širokou nabídku tílek pro celou rodinu. Tílka jsou nejpohodlnějším kouskem oblečení v letním období, už jen díky tomu, že mají různá využití. Hodí se pro sportovní aktivity, běžné nošení, do fitness centra i na dovolenou. Nové kolekce 2015 jsou v pestrých barvičkách a vybírat můžete z rozsáhlého výběru velikosti. Široká nabídka je hlavně pro ženy, které mají o něco větší nároky než muži. Na Altisport.cz naleznete tílka s úzkými i širokými ramínky, s ramínky za krk nebo překříženými ramínky. Díky skvěle padnoucímu střihu se v každém budete cítit příjemně a pohodlně.

Slušivé šaty do města i k vodě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámy, léto je v plném proudu! Chcete být neodolatelná za každé situace? Právě teď nastal ideální čas pro pořízení nových šatů. Těšit se můžete na desítky typů od známých značek, jako je např. Alpine Pro, Nordblanc, Kilpi a další. Vybírejte i vy z originálních střihů, zaručeně naleznete přesně takové šaty, o kterých jste kdy snila. Připravili jsme pro vás dokonalé šaty, které si zamiluje každá žena i dívka. Chcete na dovolené u moře nebo na koupališti zazářit? Vyberte si perfektní šaty, které zvýrazní vaše přednosti! Je pro vás připravena široká škála barev a velikostí od XS od 3XL.

Šortky s moderním designem pro celou rodinu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chystáte se letos na dovolenou k moři nebo si léto budete užívat u bazénu na zahradě? Pro oba případy vám doporučujeme pořídit si pohodlné šortky z příjemného materiálu, ve kterých se budete cítit dobře. Připravili jsme pro vás velmi rozmanitý výběr, ze kterého si zaručeně vybere celá vaše rodina. Nyní můžete využít skvělých letních slev, které dosahují až neuvěřitelných 80 %! Vybírat si můžete z různých značek, střihů, barev i velikostí. Užijte si letošní léto naplno a vyberte si šortky, které vám dokonale padnou!

Vzdušné sandály pro pohodové léto

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chybí vám boty k vašemu letnímu outfitu? Neváhejte a prohlédněte si dokonalou nabídku, ze které může vybírat celá rodina. Těšit se můžete na klasické sandály, žabky, ale i boty do vody. Nyní máte možnost využít letních slev, které se vyšplhaly až na 50 %! Letní sandále za polovinu? To je výzva! Neváhejte a připravte se na dovolenou doslova od hlavy až k patě! Jsou pro vás připraveny desítky pohodlných letních bot, které se hodí jak k vodě, tak do města. Vybírat můžete od známých značek, jako je např. Alpine Pro, Loap, Nordblanc a spousta dalších.

Další články

Načítám