Hlavní obsah
Článek

Pomalu jsme ani nevěděli, že zpívá, a potkali jsme ji na muzikálovém konkurzu. Kde se herečka Bára Štěpánová v Divadle Broadway, kde se bude hrát muzikál Padesát odstínů šedi, který bude dokonce do 15 let nepřístupný, vzala?

"To jste si asi museli říct, že jsem si přečetla knihu a jsem z toho úplně hotová," smála se zrzka, kterou pravidelně vídáme jako zdravotní sestru v seriálu Ordinace v růžové zahradě. "Ale ne, přiznám se, že jsem nečetla knížku, ani neviděla film, ale četla jsem ten muzikál, což je parodie. A nepřišla jsem na konkurz, ale byla jsem přímo vybrána panem producentem a schválena panem režisérem," uvedla vše na pravou míru Štěpánová, vedle níž se mají na jevišti objevit mj. i Richard Genzer (57) a Michal Suchánek (58).

"Když jsem to dostala přečíst, netušila jsem, kdo by se toho měl zhostit. Pro mne bylo úplně nejdůležitější, kdo to bude režírovat. A když jsem se dozvěděla, že půjde o Antonína Procházku, neváhala jsem. S ním bych šla i do toho, do čeho bych normálně nešla. Znám ho velmi dobře a dlouho, byl mým prvním hereckým partnerem v Plzni, hrál Amadea a já Konstance. Má úžasný smysl pro humor, je dobrý dramatik i muzikant. On nás v tom nenechá," je přesvědčená Štěpánová.

Její manžel Míra Barabáš je muzikant, proto nás zajímalo, zda někdy společně s ním vystupuje. "Já zpívám na svých vystoupeních často a řekla bych, že docela dobře. Ale zatím nejsem taková herečka, která by měla zapotřebí vydat cédéčko. Můj muž totiž nesnáší zpívající herečky. Mají totiž pocit, že nedostatek pěvecké techniky doženou výrazem. Takže já se doopravdy snažím zpívat a nešlapat do toho tak, jak to herci občas dělají," objasnila.

Kdo neviděl všechny díly Ordinace, možná nepostřehl, že i tam si Štěpánová zazpívala. "Zpívali jsme s panem Štědroněm při naší svatbě. Dokonce jsme vymysleli, že dáme duet Věrné milování, protože jeho postava je operní režisér. Stačí se podívat," vyzvala nás sympatická zrzka.

Reklama

Další články

Načítám