Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také moderátorka Gabriela Kratochvílová (34) si nenechala ujít focení s mladým rysem ostrovidem pro kalendář nadace Stopa v srdci, kterou vytvořila na pomoc ohroženým zvířatům v české přírodě Nikola Buranská (31). A odrostlému kotěti zarytě říkala štěňátko.

"To je taková naše rodinná tradice. Říkáme tak všem mazlíčkům, kteří jsou roztomilí. A nezáleží na tom, co je to za zvířátko," smála se. "Ale jsem z toho nadšená, hlavně z projektu, který Nikča vymyslela, a byla jsem ráda, že mne oslovila. Ovšem byla jsem trochu nervózní, už kvůli tomu zvířeti, protože je nás tady hodně, a říkala jsem si, jak to bude snášet. Nakonec to ale bylo fajn. Prostě štěňátko, ani mě nepodrápal, hráli jsme si," pochvalovala si.

S focením se zvířaty Gábina zkušenosti neměla. "Maximálně s pejsky, ale ti jsou vycvičení, hodní, takže je to trochu jiná spolupráce než s divokou šelmou, byť žila s lidmi v bytě," mínila Kratochvílová, která už se věnuje modelingu minimálně. "Když už mám focení, jsem spíš sama za sebe, představení paní moderátorky," dodala a nás překvapilo, že si říká paní ještě před svatbou.

"Posledně jsem byla poučená, že když už jsem vystudovaná a mám titul, tak už se říká paní. Ale stejně si ráda říkám slečna, protože mě svatba teprve čeká," vysvětlila. Gábina se rozhodla, že si po svatbě nechá změnit příjmení podle manžela. "Budu Lašková. Kratochvílovou mám ráda, ale těším se, až ponesu manželovo jméno," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám