Hlavní obsah
Článek

Nová Česká Miss Nikol Švantnerová (31) dostala už několik nabídek na to, aby se úplně odhalila na fotografiích, zatím však odmítá. A vypadá to, že nahou ji opravdu neuvidíme. Nebo o tom rozhoduje finanční nabídka?

"Rozhodně bych se nesvlékla. Nabídka přišla, a ne jedna. Ale tohle šlo vždycky mimo mě, já bych do toho nešla. Cením si sebe natolik, že bych jen tak něco neukázala," řekla Super.cz Nikol na párty v klubu Playboy Lounge, kde se několik slavných krásek pochlubilo nahými fotkami, které v minulosti nafotily.

A ani částka s šesti nulami by její rozhodnutí prý nezměnila. "Záleží na podmínkách, ale nic bych neukázala. Nechávám to zahalené tajemstvím. Nafotila jsem nějaké fotky bez podprsenky, neříkám ne decentním aktům, ale ukázat víc, to ne. Vše zůstane dál schované," vysvětluje.

Nedovolila by jí to ani smlouva s Českou Miss. Vypadá to, že pokuta by byla vyšší než honorář. "Kolonek o focení nahých fotek a natáčení pornografických materiálů mám ve smlouvě až až, to by se mi asi hodně prodražilo," dodala se smíchem Švantnerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám