Hlavní obsah
Článek

Třiapadesátiletá Američanka Dee Stein na vlastní kůži poznala, jaká daň se někdy platí za ‚krásu‘. Kdysi pohledná žena se symetrickou postavou si před dvaceti lety nechala do těla vpravit obrovské výplně, které jsou dnes podle lékařů z televizního pořadu Botch, na něž se nešťastnice obrátila, už krajně zastaralé. I to bylo nejspíš příčinou jejich prasknutí a nutnosti jejich okamžitého vyjmutí.

Žena pocházející z Los Angeles v sobě nosila 'staromódní' implantáty, jejichž vnější vrstva obsahovala fyziologický roztok a vnější tvořil silikon. Právě silikon ji u levého ňadra zradil a protrhl se. I přes otřesnou bolest a zkušenost se ale Dee obřích ňader nechtěla vzdát a plastické chirurgy z amerického pořadu Terryho Dubrowa a Paula Nassifa žádala, aby jí po odejmutí starých implantátů dovnitř vložili nové o velikosti DD.

Dvojice lékařů ji však varovala, že operace představuje obrovské riziko a že by mohla i zemřít, nebo o ňadra přijít úplně. I přesto byla žena ochotná riskovat život, aby měla opět plný výstřih.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám