Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krize nekrize, Nicole Scherzinger odletěla poznávat krásy Řecka na jeden z tamních malebných ostrovů. K oslavě svých pondělních sedmatřicetin si vybrala Mykonos známý i díky množství větrných mlýnů, které jsou rozesety po celém ostrově.

Americká popová zpěvačka a neméně talentovaná tanečnice narozená na Havaji si s sebou vzala několik kamarádek. Celá partička je nyní v centru pozornosti místních obyvatel, kterých je jen něco málo přes šest tisíc. Však se také není čemu divit, když nejpopulárnější členka bývalé dívčí skupiny Pussycat Dolls vystaví na odiv jen v bikinách, čím ji příroda obdařila. Kdo ví, jestli Lewis Hamilton po zahlédnutí fotek své přitažlivé bývalky nezalituje, že už spolu netvoří pár. Přeci jen pro sebe musí mít mimořádnou slabost, když se kvůli pracovní vytíženosti a nedostatku času během osmi let několikrát rozešli a zase dali dohromady. Jejich únorový rozchod se ale zatím jeví být definitivním.

Nicole ale během posledních dní rozhodně o pánskou společnost nouzi neměla, sobotní večer strávila s britským miliardářem Joem Fournierem v jeho podniku Bonbonniere. Dvaatřicetiletý monacký rodák, jenž se přátelí s Paris Hilton, Madonnou nebo Jamiem Foxxem, zazpíval Nicole Happy Birthday a překvapil ji i narozeninovým dortem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám