Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začalo léto, a tak mnozí z nás vyrážejí na chaty a chalupy. Přestože to tak na první pohled rozhodně nevypadá, Julie Zugarová (37) je dívka z Moravy, která miluje přírodu, a proto taky vyrazila na chatu. Nebylo to ale na Šumavu, do Krkonoš či Beskyd, nýbrž do rakouského Kitzbühelu.

Kráska v rustikálním prostředí luxusní roubenky fotila sexy snímky pro nový online magazín. Za objektivem fotoaparátu stál už tradičně Martin Buček. „Jelikož s Martinem a vizážistkou Štěpánkou dlouhodobě spolupracujeme a známe se velmi dobře, tak focení i příprava probíhaly velmi příjemně. Vždycky je na place legrace a maximálně si to užijeme,“ říká Zugarová.

Majitelka největšího silikonového poprsí v českém šoubyznysu o sobě sama říká, že je letní typ, a nádherné prostředí rakouských hor jí učarovalo. „Miluju moře, ale i turistiku a přírodu. Určitě se sem brzy vrátím soukromě na dovolenou,“ slibuje si Zugarová.

Reklama

Další články

Načítám