Hlavní obsah
Famous
Článek

Možná je Lewis Hamilton králem závodní dráhy Formule 1. A třebaže je jedním z nejbohatších mužů Spojeného království, ještě to z něj nečiní osobu rovnou britské panovnici. Alžběta II. (†96) mu to velmi jasně připomněla, když se začal nevhodně chovat na obědě v Buckinghamském paláci. Během prvního setkání s ní si třicetiletý sportovec trhl trapas.

Alžběta II. pozvala Lewise na oficiální oběd a usadila ho vedle sebe. On v rozhovoru s Grahamem Nortonem přiznal, že dostal pěknou slovní facku, když hned v úvodu večera porušil etiketu.

„Byl jsem pozván na oběd a seděl hned vedle královny. Byl jsem tak nadšený a začal k ní mluvit, ale ona ihned řekla s prstem mířícím na mou levou stranu: ‚Ne, mluvíte tímto směrem a já zase opačným, pak se k vám dostanu,‘ “ prozradil Hamilton.

Přestože mu královna udělila pořádnou lekci, neboť s ní smí promluvit jen ten, koho ona sama osloví a dotazuje se, považuje ji Lewis za šarmantní dámu.

„Je to velmi milá žena a hovořili jsme o tom, jak tráví víkendy, jak si užívá své domy a jakou má ráda hudbu. Je opravdu báječná,“ dodal pilot Formule 1.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám