Hlavní obsah
Článek

Moderátor Tomáš Hauptvogel se teprve nedávno vrátil po těžké nehodě na motorce na televizní obrazovky. Hauptvogel podstoupil několik operací a pořád chodí o berlích. I přesto, že se pořád necítí zrovna ve formě, si nenechal ujít živé vysílání v Ústí nad Labem, kam Prima přijela za diváky v rámci své roadshow po krajích.

Kromě klasického moderování zpráv s Terezií Kašparovskou se Hauptvogel věnoval autogramiádě a focení s diváky. "Včerejší Ústí bylo velkým zážitkem. Plné náměstí, dlouhá fronta na autogramiádu, desítky a možná i stovky fotek s našimi diváky, prostě paráda. Hodně mě potěšilo, že mi hrozně moc lidí přálo brzké uzdravení. Největší radost mi ale udělal chlapík, který mi při autogramiádě řekl, že si po mé bouračce šel koupit lepší oblečení na motorku," prozradil Tomáš Hauptvogel.

V Ústí mu byla oporou snoubenka Monika Kašparová, která bedlivě sledovala, zda se Tomášovi během dne nepřitížilo.

"Nebudu zastírat, že celý odpolední i večerní program na náměstí byl pro mě velmi náročný. O berlích na dlažbě plného náměstí se chodilo opravdu špatně. Nohu jsem měl večer nateklou jak konev. Ale stálo to za to," dodal Hauptvogel.

Reklama

Další články

Načítám