Hlavní obsah
Článek

Finalistka České Miss Veronika Kašáková se rozhodla nechat si laserem odstranit tetování, které ji zdobilo od jejích osmnácti let. Veronika, která vyrůstala v dětském domově, díky němu dokonce našla svoji rodinu. Ani to ji však od odstranění neodradilo.

"Nechávám si odstranit to největší tetování, které mám. Dnes mi už překáží, nelíbí se mi. I po pracovní stránce je to problém, často mě kvůli němu odmítají na spodní prádlo. Zkoušela jsem několik soutěží krásy, porotci se vždycky zastavili u bříška a pak mě odmítli. Já ho prostě nemám ráda," vysvětluje důvod, proč se ho zbavuje.

"Měla jsem na bříšku své jméno a kytičky. Bylo mi asi 18, když jsem se nechala tetovat, byla to nerozvážnost, hloupost. Vyhodili mě kvůli němu i z finále Miss Junior a dostala jsem k tomu hned negativní vztah," říká. Přiznává však, že na druhou stranu díky němu našla svoji rodinu. "Na základě vyhazovu ze soutěže jsem vyšla v novinách a ozvala se mi strana od mámy, která si myslela, že jsem doteď byla v adopci. To je příjemné a fajn, ale já bych stejně začala hledat," dodala Kašáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám