Hlavní obsah
Článek

Nakupovat v příhraničních městech je v poslední době hodně oblíbené. Například v Drážďanech, které jsou vzdálené jen hodinku a něco od Prahy, seženete zboží v řetězcích, které se do Česka ještě nedostaly, a navíc hodně levně. Na velký nákup se vypravily i Linda Finková s dcerou a my byli zvědaví, co si přivezly.

Když se ale Linda objevila na zahajovací párty restaurace, do nového se nevyšňořila. "Ne, počkejte. Mám nové tenisky bez tkaniček. Je to výborná záležitost. Hodí se pro nás starší a pro ty, co mají pupek. Ten tedy zatím nemám," pochlubila se.

"Mám ale samozřejmě další věci. Ale ty jsou vyprané a vyžehlené a čekají na to, až je provětrám. Nekoupila jsem ale žádné šaty, i když původně jsem si říkala, že do Karlových Varů by se mi mohly hodit nové tepláčky," smála se starší narážce na to, že chodí do společnosti poněkud ležérněji oblečená.

"Tak jsem koupila jen nová trička, boty, kalhotky a pyžamka," vypočetla nákup. Tím jsme se dostali k tomu, že pyžamo není zrovna sexy záležitost na spaní. Co na to říká její přítel Milan? "Tomu to nevadí. Svlékat mě umí," briskně odvětila.

Pak také přiznala, že do zmíněných Karlových Varů vlastně vůbec nepojede, nejen kvůli nedostatku garderoby. "Nějaké hadry doma mám. Ale budu radši s dětmi. Filmovým festivalem neopovrhuji, ale vzhledem k tomu, že jsem nenatočila žádný film, a to ještě nikdy, tak tam nemám moc co pohledávat. Kromě toho, že se opiju jako ostatní na večírku a udělám ostudu," vysvětlila.

S dětmi a partnerem se chystá na dovolenou do Itálie. "Budu tam muset vařit, protože budeme bydlet v bytě. Jasně že budeme chodit i do hospod, ale když jdete v sedmi lidech do hospody na lehkou večeřičku, tak hned vyfrčí sto padesát euro. Ne že bych byla škudlil a neměla na to, ale taky se mi někdy nechce vytáhnout paty z domu a radši udělám steaky nebo špagety doma," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám