Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska s legendární pihou nad levým koutkem úst Cindy Crawford (58) už dávno vyměnila přehlídková mola za rodinný život a především pak péči o dvě dospívající děti. Přesto je možné ji ještě tu a tam spatřit v reklamě nebo jako tvář švýcarského hodinářství Omega. K citu k módě a stylu Cindy stále častěji vede i svou dceru Kaiu, s níž vyráží s železnou pravidelností na nákupy. Jedno takové holčičí odpoledne si udělaly i ve středu, kdy vybíraly nové kousky do šatníku v buticích v Malibu.

Žena, která v 80. a 90. letech změnila pohled na americkou krásu, v níž do té doby figurovaly převážně modrooké blondýnky, upřednostnila pohodlí před velkou parádou a k šortkám do gumy si obula žabky. Možná i absence podpatků se podepsala na tom, že modelčiny nožky měly k dokonalosti o něco dál, než jsme zvyklí. Však se není čemu divit, Cindy totiž v únoru oslaví půlstoletí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám