Hlavní obsah
Článek

Moderátor Leoš Mareš (47) si na nedostatek práce v poslední době opravdu stěžovat nemůže! Jak Super.cz již informoval, nedávno přijal nabídku účinkovat coby tanečník v sedmé řadě StarDance, nyní prasklo, že bude mít i pětkrát týdně televizní pořad, o kterém sní už od malička. S nerozlučným parťákem Patrikem Hezuckým bude uvádět svou talkshow!

Na jeho novém kšeftu, za který sice podle našich zpráv dostane majlant, ho zaujala prý především obří produkce a také nadšení zahraničního investora. Ten projekt v pátek dopoledne představil novinářům.

Jeho pořad připomíná v USA slavnou Tonight Show s Jimmym Fallonem. Nechybí hvězdní hosté, živé publikum, kapela, legrace, soutěže a podobné věci. Dočkat se ho máme od září na jedné ze zatím menších televizí Mňam TV, jejíž američtí investoři na Mareše dost sází a do stanice sypou šílené peníze, aby se stala brzy mezi diváky populární. Zatím tak tedy Show Jana Krause nebo Všechnopárty Karla Šípa těžko ohrozí, ale kdo ví, jak to bude třeba za rok.

„Velká profesionalita a ještě větší rozpočet na produkci. To mě přesvědčilo, abych do toho prostě šel,“ řekl Super.cz Leoš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám