Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) ve čtvrtek večer naposledy moderovala VIP zprávy, kde působila pět let. Po jejím boku byl Miroslav Šimůnek (46), který hned v úvodu relace oznámil, že tentokrát budou VIP zprávy netradiční.

"Každý začátek má i svůj konec," řekla hned v úvodu Gottová. "No právě, tímto vysíláním Ivana Gottová na postu moderátorky VIP zpráv bohužel končí," dodal Šimůnek. "Tak k nám někdy přijď na kafe," dodala pohotově Ivana.

Samotné rozloučení s Ivanou Gottovou proběhlo v závěru, když jí kytici předal právě Miroslav Šimůnek. Pak ale oznámil, že na předávání nebude sám, a zpoza kamer se najednou objevil i Petr Vágner (46), který s Ivanou rovněž moderoval.

"Když Mirek na kafe, tak já taky," smál se Petr. "Kluci, moc vám děkuji. Děkuji celému týmu VIP zpráv, děkuji Jitce Obzinové a TV Prima za tuhle krásnou příležitost, a hlavně vám, televizním divákům, za pětiletou přízeň," dodala na závěr Gottová, která už dříve oznámila, že své působení na Primě pozastaví.

Vedly ji k tomu osobní důvody - chce trávit víc času s rodinou. A samozřejmě se chce víc věnovat i Karlu Gottovi, který se potýká se srdeční arytmií.

Bude vám Ivana Gottová chybět ve VIP zprávách?
Ano, škoda, že odchází, byla skvělá
11,4 %
Ne, Ivana mi chybět nebude
88,6 %
Celkem hlasovalo 21681 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám