Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) prošla velkou proměnou. Nechala si sundat napletené vlasy, které ji zdobily několik let, a naopak jí přibyla nová ňadra. Před týdnem byla Kateřina na plastice prsou a nyní se poprvé objevila na veřejnosti.

"Procházím celkově proměnou. Makám na sobě, cvičila jsem intenzivně, což jsem teď tedy musela kvůli modelaci vnad přerušit, a na apel všech mých známých i novinářů jsem sundala vlasy. Je mi bez nich zima, občas honím patku, ale musím to vydržet. Těším se, až to trošku povyroste," řekla Super.cz Katka na otevření nového klubu Playboy, které moderovala.

Katka se před lety objevila na titulní straně pánského časopisu odhalená. Tenkrát měla ještě přírodní jedničky. "Je to docela vtipný, když se na to zpětně koukám. Teď ten hrudník tedy už vypadá trošku jinak," usmívá se Kateřina.

Moderátorka je týden po operaci a šest týdnů musí nosit speciální podprsenku. I proto na párty dorazila bez výstřihu. Kateřina prozradila, proč musela na druhou plastiku prsou. "Hodně cvičím, hodně jsem zhubla, prsa šla dolů. Proto jsem se rozhodla," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám