Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská kráska Andrea Verešová dnes slaví už pětatřicáté narozeniny. Dvojnásobná maminka se přitom pyšní ukázkovou sexy postavou, kterou by jí mohly závidět i dvacetileté modelky. Řada z nich Andree nesahá ani po kotníky a na přehlídkovém mole by vedle slovenské kočky vypadaly jako nevýrazné šedé myši.

A protože se Verešová (43) pyšní vskutku výstavními křivkami, pevným zadečkem a svůdným poprsím, je jasné, že si může své ženské přednosti dovolit oblékat do odvážných outfitů.

Háček je v tom, že ve vyzývavých šatech sice atraktivní modelka sklízí ovace a neuvěřitelně jí to sluší, je však těžké je uhlídat.

Zvídavé objektivy fotografů se dostanou všude a využijí každé příležitosti potrestat modelku za to, že si například špatně sedne a ukáže kalhotky. A přesně to se nesčetněkrát stalo i dnešní oslavenkyni, která patří ke zkušeným modelkám, ale ani kočce jejího formátu se kalhotkový trapas nevyhnul. Některé outfity se zkrátka zkrotit nepodaří, jindy jsou kalhotky v průsvitných šatech vidět úmyslně.

"V takovém modelu se musí zvládnout pohybovat a hlavně sedět. Mám sice dlouhé roky zkušeností, ale je to náročné," nechala se před časem slyšet Verešová. Kalhotková paux pas úspěšné modelky si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám