Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou nemovitosti, v nichž si dveře podávají samá slavná jména. Patří mezi ně i tento dům na pláži v Miami, který patřil Jennifer Lopez (54), ale nově říká pane Philu Collinsovi (64). Jeho cena se přitom během dekády téměř ztrojnásobila. Zatímco JLo jej pořídila v roce 2005 za 13,9 miliónu dolarů (339 miliónů korun), Phil za něj byl údajně ochotný zaplatit 33 miliónů dolarů, tedy 805 miliónů korun.

Nemovitost z roku 1929 ve středomořském stylu situovaná na Biscayne Bay, o níž se bez nadsázky dá hovořit jako o paláci, disponuje sedmi ložnicemi a jedenácti koupelnami. Nachází se na pozemku osázeném palmami o rozloze téměř pěti tisíc čtverečních metrů s bazénem, lázněmi či BBQ terasou s grilem. Nechybí dokonce ani molo do moře, kde mohou být ukotveny jachty.

Uvnitř domu byste nalezli lázně, posilovnu, mediální místnost, vinný sklep, bar, krby, kuchyň se snídaňovým koutem, točité schodiště, propracovaný strop rotundového tvaru, ale i výtah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám