Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Hvězda sci-fi ságy Hunger Games patří k nejuznávanějším hollywoodským hvězdám a pobírá větší honoráře než její podstatně zkušenější kolegyně. Filmová ikona Jennifer Lawrence (33) je ovšem ve skrytu duše obyčejná holka, která se občas potřebuje vybouřit.

Oblíbená herečka zavítala do newyorské restaurace Nobu, kde si celebrity podávají dveře. Na její návštěvu ovšem personál, pro něhož je přítomnost filmových hvězd na denním pořádku, jen tak nezapomene. Jennifer to totiž umí roztočit stejně jako alkoholovými dýchánky proslulá Kate Moss (50). Fotky, na nichž je zachycena s čínskými hůlkami ve stylu upířích tesáků, patří k tomu nejkurióznějšímu z jejího archivu.

Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Terapie láskou si něco ostřejšího k pití dopřála zrovna v den, kdy média zaplavila informace o tom, že frontman kapely Coldplay Chris Martin randí se zpěvačkou Kylie Minogue (55).

Jennifer si s ním totiž prožila románek poté, co oznámil, že se rozvádí s manželkou Gwyneth Paltrow (51), která měla kdysi v Hollywoodu stejně hvězdné postavení jako nyní Lawrence. Ta se letos kromě finále Hunger Games v kinech objeví také ve filmu Joy, do něhož ji režisér David O. Russell po Terapii láskou a Špinavém triku opět obsadil s Bradleyem Cooperem (49) a Robertem De Nirem.

Reklama

Další články

Načítám