Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se v Praze objevila zpěvačka Ilona Csáková (53), která je naprosto spokojená se životem v domku v Brně s manželem a dvěma syny. "Takový život je ten nejlepší mejdan, který trvá stále," řekla nám na otevření italské restaurace, kam se vypravila po focení, kvůli kterému do metropole zavítala.

"Tak jsem si řekla, že bych se mohla zase podívat do víru pražského života," smála se zpěvačka, kterou jsme mohli vídat v muzikálu Přízrak Londýna, ale momentálně se na nějaký nový projekt nechystá. "Já pořád na tu velkou roli, která se snad tady ani do žádného divadla nevejde, čekám. A tím nemyslím moje míry, ale velikost díla," doplnila Csáková, která se zase pustila do hubnutí.

"Trošku už jsem zhubla, ale je to každopádně dřina. Běhání kolem dětí v mém případě nestačí. Ale je to klasika, nedávám si ty dobroty, které mám strašně ráda. A chodím cvičit pilates, což můžu vřele doporučit. Je to jedno z nejlepších cvičení, co se kondice a fyzičky týče. Zároveň je to skvělé na rehabilitaci pohybového aparátu," dodala zpěvačka, která odolala všem italským lahůdkám. "Přišla jsem se nabažit jen vizuálně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám