Hlavní obsah
Článek

Rodina Bobbi Kristiny Brown, která od ledna leží v kómatu poté, co byla nalezena bez známek života ve vaně plné vody, se rozhodla dvaadvacetiletou dceru Whitney Houston (†48) umístit do hospice. K původnímu záměru převozu do domu, kde bydlela se svou matkou, aby zde mohla pokojně odejít na věčnost, tak nedošlo.

„I přes důslednou zdravotní péči v několika zařízeních se stav Bobbi Kristiny Brown i nadále zhoršuje. Byla převezena do hospice. Děkujeme všem za podporu a modlitby. Teď je v rukou Božích,“ potvrdila její teta Pat Houston.

I kdyby se nějakým zázrakem podařilo Bobbi Kristinu probudit, má podle lékařů nevratně poškozený mozek. Navíc jí selhávají orgány.

V ten samý den, kdy byla Brown umístěna do hospice, si její přítel Nick Gordon vyslechl obvinění. Před osudným dnem ji měl napadnout, tahat za vlasy po schodech, a dokonce jí vylámat zuby. Z jejího účtu navíc po její hospitalizaci údajně ukradl v přepočtu 270 tisíc korun.

Bobbi s Nickem přitom vyrůstali jako sourozenci. Whitney Houston se o něj starala jako o syna, přestože jej nikdy neadoptovala. Žít spolu začala dvojice po zpěvaččině smrti. Společně tvrdili, že se zasnoubili a vzali. Jejich sňatek ale později Bobby Brown dementoval.

Reklama

Další články

Načítám