Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky této ženě se pyšní sedmasedmdesátnice Jane Fonda (86) postavou třicátnice. Během uplynulého víkendu si s Tarou Stiles mohla zacvičit také Emma Smetana (36). Čtyřiatřicetiletá osobní instruktorka hollywoodských hvězd uspořádala soukromou lekci jógy v tanečním studiu tanečníka a choreografa Yemiho A.D. v rámci akce Reebok Yoga Sensation.

„Cvičení s Tarou nemá mnoho společného s tradiční jógou, v podstatě to je nový styl. Tara má podle mě o hodně dynamičtější přístup, než s jakým jsem se dosud setkala,” říká moderátorka, která už několik týdnů pravidelně dochází na lekce bikram jógy. „Upřímně řečeno jsem jí vůbec, v tom fyzickém slova smyslu, nestačila. Nejsem zatím dost pokročilá, ale bavilo mě to zkoušet,” říká kráska s velkýma laníma očima.

Emmu na soukromou akci doprovodil její přítel Jordan Haj, který s ní dochází také na bikram jógu. Cvičení ve dvaačtyřiceti stupních zatím oběma vyhovuje. Emma prý nijak neprahne po tom, aby se jí vymodelovala nějaká část těla, ale snaží se zlepšit komplexně. „Nepoznám, jestli se mi zmenšil obvod stehen, nebo pasu. Mně vlastně stačí to, že mě nebolí záda a že na sebe můžu být docela hrdá a že svádím úspěšně boj s vlastní leností,” říká Emma Smetana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám