Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi zpěvačkami v českém šoubyznysu obvykle nepanují zrovna nejlepší přátelské vztahy. Navenek se sice všechny pěnice tváří, že se mají strašně rády a přejí si úspěch, opak je ale pravdou.

Výjimku asi opravdu tvoří Ilona Csáková (53) s Monikou Absolonovou (47), které se po delší době konečně viděly v Praze. Zpěvačky se potkaly v rámci focení pro vernisáž známé fotografky Lenky Hatašové nesoucí název V jiném světle.

Zatímco Csáková je už zkušenou maminkou dvou synů, Absolonová čeká s hokejistou Tomášem Hornou své první miminko. Není divu, že tak od Csákové sbírala jednu radu za druhou. Jak se ale záhy dozvěděla, její velká kamarádka z branže se dobře míněnými radami stejně moc neřídila...

„Máme spolu opravdu kamarádský vztah, i když se nevidíme často, tak si telefonujeme, slušelo jí to, a navíc je krásně štíhlá,“ pochválila Csákovou, která celý život bojuje s váhovými výkyvy, těhotná zpěvačka.

„A hádejte, co jsme řešily? Těhotenství. Byla super a nejvtipnější věta na závěr: ‚Móňo, měla bys to a to.‘ A já: ‚Ty jo, Ilu, a dělala jsi to?‘ ‚Ne, ale vím to.‘ Já ji miluju,“ líčila nadšeně Absolonová.

Slova chvály na těhotnou kamarádku pěla i Csáková. „Byla jsem moc ráda, že jsem zde potkala i svoji půvabnou kamarádku Moniku Absolonovou. Moni, moc ti to mateřství sluší,“ napsala na sociální síti oblíbená interpretka hitů Amsterdam či Malý vůz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám