Hlavní obsah
Článek

Nenechte si ujít poslední 2 dny ohromné akce "Letní slevový striptýz"! Ceny 4 139 kusů kvalitního nábytku se svlékají až do naha a vy díky tomu ušetříte spoustu peněz. Navíc teď nakoupíte vybavení do celé domácnosti na extra výhodné splátky: nepotřebujete mít u sebe žádnou hotovost a nepřeplatíte ani korunu. Podívejte se na největší trháky, které jsme pro vás z akční nabídky vybrali:

Z parádní pohodlné sedačky se vám nebude chtít vstávat. Tak si ji rozložíte na postel

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Královnou vašeho obývacího pokoje se stane rohová sedací souprava Mariel, prodávaná mimořádně za méně než 10 tisíc korun. Je čalouněná pevnou ekokůží v 5 atraktivních barvách, stranu rohu si přitom vyberete podle potřeby. Rychle a jednoduše ji rozložíte na prostorné lůžko, dostatečně komfortní pro každodenní spaní. Kdo teď koupí, neprohloupí. Obvykle za 14 673 Kč.

Obývák našlapaný bezva vychytávkami za senzační cenu. Žijte i vy moderně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čistý design, nekompromisní kvalita a technologie, zpříjemňující váš život. To jsou znaky obývací sestavy Sicilia 3, zlevněné nyní o 55 % obvyklé ceny. Potěší vás atraktivní vnitřní LED osvětlení vitrín nebo otevírání šuplíků a skříněk lehkým stlačením, stejně jako odolný, dlouhodobě tvarově a barevně stálý povrch nábytku. Za akční cenu je to super volba. Obvykle za 31 997 Kč.

Ložnice, která se přizpůsobí vašim proporcím i rozměrům bytu. Spěte kvalitně a zdravě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte větší nebo menší ložnici? Vyberte si podle toho velikost dvoulůžka i šířku šatní skříně se zrcadlem. Součástí pohledné ložnicové sestavy Volinois jsou dále prostorné noční stolky a kombinovaná komoda. Na výběr máte z mnoha typů matrací pro každý věk i postavu, takže si spaní vyladíte přesně podle představ. Využijte akční slevu 40 %, nebudete nákupu litovat. Obvykle za 41 214 Kč.

Chcete kvalitní zdravotní matraci vhodnou i pro alergiky zadarmo? Máte ji mít!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spěte tak, aby vás ráno nebolela záda. Nejlépe na zdravotní matraci Elise vyrobené z moderní PUR pěny. Když si koupíte jednu, dostanete k ní druhou zdarma a navrch ještě 2 polštáře jako dárek. Matrace má 7 zón tvrdosti, velmi vysokou nosnost a snímatelný potah, který vyperete už při nízkých teplotách. Jak se říká, “hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere”. Obvykle za 10 580 Kč.

Koukněte se na vzrušující slevový striptýz. Ceny nábytku šly úplně do naha!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Z tohoto striptýzu vám bude víc horko než na pláži. Naprostá většina modelek a modelů nábytku se vysvlékla ze své dřívější ceny do naha. Na výběr tak máte ze 4 139 kousků, lehčích o slevy ve výši 24, 40, ale i 60 %. A co víc, při nákupu na splátky teď nepotřebujete mít na začátku vůbec žádné peníze a splácíte pouze čistou cenu zboží bez jakéhokoliv navýšení. Je tu ale malý háček. Letní slevový striptýz u MT-nábytek.cz končí už zítra, tedy 30. června! Další nábytek v akci zde:

Další články

Načítám